Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Anatolia: Adventures in Turkish eating - Somer Sivrioglu,David Dale - cover

Anatolia: Adventures in Turkish eating

Somer Sivrioglu, David Dale

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente
Editore: Murdoch Books
Anno: 2020
Rilegatura: Hardback
Pagine: 288 p.
Testo in English
Dimensioni: 256 x 190 mm
Peso: 1242 gr.
  • EAN: 9781911632726

€ 26,52

€ 27,92
(-5%)

Punti Premium: 27

Venduto e spedito da IBS

spinner

Disponibile in 10 gg

Quantità:
LIBRO INGLESE
Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Every dish tastes better when it comes with a good story. Anatolia, Adventures in Turkish eating is much more than a cookbook. It's a travel guide, narrative journey and richly illustrated exploration of a 4,000 year old cooking culture. Istanbul-born chef Somer Sivrioglu and food scholar David Dale reveal the fascinating tales, tricks and rituals that enliven the Turkish table. Here they profile the superstars of modern Turkish hospitality and reimagine recipes ranging from the grand banquets of the Ottoman empire to the spicy snacks of Istanbul's street stalls, from epic breakfasts on the eastern border to seafood mezes on the Aegean coastline. With more than 100 stories and recipes, including many suitable for vegetarians or vegans, this is the what, the where, the how and the why of eating the Turkish way.
Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Note legali
Chiudi