Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
Edge in the Kitchen, An: The Ultimate Guide to Kitchen Knives—How to Buy Them, Keep Them Razor Sharp, and Use Them Like a Pro - Chad Ward - cover
Edge in the Kitchen, An: The Ultimate Guide to Kitchen Knives—How to Buy Them, Keep Them Razor Sharp, and Use Them Like a Pro - Chad Ward - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Edge in the Kitchen, An: The Ultimate Guide to Kitchen Knives—How to Buy Them, Keep Them Razor Sharp, and Use Them Like a Pro
Disponibile in 5 giorni lavorativi
36,58 €
-5% 38,51 €
36,58 € 38,51 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
36,58 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
36,58 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Edge in the Kitchen, An: The Ultimate Guide to Kitchen Knives—How to Buy Them, Keep Them Razor Sharp, and Use Them Like a Pro - Chad Ward - cover

Descrizione


Entertaining and engaging, filled with humorous anecdotes and secret tips from a veteran cook's point of view, Chad Ward intelligently and delightfully debunks the mystery of kitchen knives once and for all. The vast majority of us are woefully uninformed about our knives, even intimidated by them. Interweaving illustrated, hands-on instruction with history, anthropology, humour and kitchen science, "An Edge in the Kitchen" is the only book on kitchen knives you will ever need. Filled with practical information - from a guide to choosing kitchen knives to practical tutorials on knife skills and an in-depth section on sharpening - readers will not only learn how to pick and use knives, but also gain an understanding of how kitchen knives have been shaped by cuisine and culture, and vice versa.Focused on practical use - from food safety to chopping, dicing, and slicing-and filled with quotes and anecdotes from celebrity chefs such as Tony Bourdain, ("Iron Chef") Masaharu Morimoto, and Sarah Moulton, food writers Russ Parsons ("How to Read a French Fry"), and Michael Ruhlman ("The Making of a Chef", "The Soul of a Chef"), and and master knifemakers Murray Carter and Bob Kramer, "An Edge in the Kitchen" will certainly give you just that.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2008
Hardback
240 p.
Testo in English
232 x 187 mm
714 gr.
9780061188480
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore