The Every-Day Cook-Book and Encyclopedia of Practical Recipes

Miss. E. Neill

Editore: Forgotten Books
Formato: PDF
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 16,6 MB
  • EAN: 9780243844234
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente

Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 8,85

Venduto e spedito da IBS

9 punti Premium

Scaricabile subito

Aggiungi al carrello Regala

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Descrizione
Pork, veal, lamb, and all young meats, when not thor oughly cooked, are absolute poison to the stomach; and if half-raw beef or mutton are often eaten with impunity, it must not be inferred that they are unwholesome in their semi crude state, but only less wholesome than the young meats. Vegetables, also, half done, which is the state in which they are often sent to the table, are productive of great gastric derangement, often of a predisposition to cholera.