The Federation Cook Book

Bertha L. Turner

Editore: Forgotten Books
Formato: PDF
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 2,52 MB
  • EAN: 9780259617846
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente

Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 5,85

Venduto e spedito da IBS

6 punti Premium

Scaricabile subito

Aggiungi al carrello Regala

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Descrizione

Cut pork in small pieces and try out; add onion and cook five minutes, stirring Often that onion may not burn; strain fat into a stewpan. Parboil potatoes five minutes in boiling water to cover; drain, and add potatoes to fat; then add two cups boiling water; cook until potatoes are soft, add corn and milk, then heat to boiling point. Season with salt and pepper; add butter, and crackers Split and soaked in enough cold milk to moisten. Remove crackers, turn chowder into a tureen, and put crackers on top.-mrs. Isa belle J. Barraud S. F. Cal.