Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries - cover
Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries
Disponibile in 3 settimane
120,55 €
-5% 126,89 €
120,55 € 126,89 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
120,55 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
120,55 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Novel Food Grade Enzymes: Applications in Food Processing and Preservation Industries - cover

Descrizione


This book covers all the aspects of food-grade enzymes, including their classification, kinetics, microbial production, biosynthetic pathways, commodity-wise industrial applications, and downstream processing strategies. The broad focus of this book is on the application of various classes of enzymes in dairy, fruits and vegetables, cereals and oilseeds, meat and poultry, and brewing and food packaging industries. Certain recent areas such as nanotechnological perspective in enzyme immobilization, infusion strategies as well as its efficient usage in food packaging and preservation are some of the salient highlights of this book. This book also discusses the aspects related to application of enzymes in functional food development and shelf life extension of various commodities food products.  This book is beneficial for researchers, students, entrepreneurs, and industry experts in broad disciplines such as food processing, food biotechnology, food microbiology, biochemistry, agriculture, biotechnology, biochemical engineering, and bioprocess technology.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2023
Paperback / softback
487 p.
Testo in English
235 x 155 mm
759 gr.
9789811912900
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore