Theindian cookery book. Illustrated

Theindian cookery book. Illustrated

Anonymous

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
Editore: Narcissus.me
Formato: EPUB
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 874,32 KB
  • EAN: 9786050329285
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 1,49

Punti Premium: 1

Venduto e spedito da IBS

EBOOK INGLESE
Aggiungi al carrello
spinner
Fai un regalo
spinner

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

The Indian Cookery Book: Illustrated (1900).

Rice is used in a variety of forms: it is boiled, made into kitcheer- ee, pellow. "Boiled Rice: Wash half a pound or a coonkeeful of rice, and put it to boil in a large quantity of water, over a brisk fire. Immediately the rice begins to boil, the water will bubble up to the surface of the pot and overflow, carrying away quantities of scum and impurities. The cover of the pot should now be kept partially open, and the rice stirred to prevent an entire overflow of the water. On the subsiding of the water or the bubbling...
| Vedi di più >
Note legali