copertina

Italian Ice Cream

Cristina Deligi

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente
Formato: EPUB
Testo in en
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 138,47 KB
  • EAN: 9781386444510

€ 8,99

Punti Premium: 9

Venduto e spedito da IBS

EBOOK INGLESE
Aggiungi al carrello
spinner
Fai un regalo
spinner

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

201 Different Italian Traditional Ice Cream

The Artisan Gelato food of Italian Tradition is the optimal result of freezing and simultaneous stirring of a mixture of genuine, natural, preferably fresh raw materials and high quality food ingredients, selected, balanced and skilfully blended by the artisan ice cream maker in his laboratory of production according to its originality and creativity.

"Il Glaciered Artesian is the trained professional who knows the particular techniques to balance the ingredients for the creation of an optimal product, knows the organoleptic and functional properties of both the basic ingredients and those reserved to characterize the ice cream, is aware of the fragility thermal of its products and has the necessary skills related to the management of production processes using machinery and equipment available for production, storage and sale in the best way and taking care of the quality of its prod

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Note legali