Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
Math for the Professional Kitchen - The Culinary Institute of America (CIA),Laura Dreesen,Michael Nothnagel - cover
Math for the Professional Kitchen - The Culinary Institute of America (CIA),Laura Dreesen,Michael Nothnagel - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Math for the Professional Kitchen
Disponibile in 5 giorni lavorativi
38,60 €
-5% 40,63 €
38,60 € 40,63 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
38,60 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
38,60 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Math for the Professional Kitchen - The Culinary Institute of America (CIA),Laura Dreesen,Michael Nothnagel - cover

Descrizione


Essential math concepts for professional chefs and culinary students Ideal for students and working professionals, Math for the Professional Kitchen explains all the essential mathematical skills needed to run a successful, profitable operation. From scaling recipes and converting units of measure to costing ingredients and setting menu prices, this book provides a thorough understanding of the crucial math concepts used in the restaurant and foodservice industry. Written by three veteran math instructors from The Culinary Institute of America, the book utilizes a teaching methodology based on daily in-classroom practice. The entirety of the standard culinary math curriculum is covered, including conversions, determining yields, purchasing, portioning, and more. Vital mathematical concepts are reinforced with easy-to-understand examples and review questions The book is accompanied by instructor support materials including an Instructor's Manual, a Respondus test bank, and PowerPoint lecture notes This is a thorough, comprehensive main text for culinary students as well as a great kitchen reference for working professionals A good chef needs a firm grasp of basic math skills in order to cook well and achieve financial success, and that makes Math for the Professional Kitchen the ultimate math resource for every kitchen and every culinary classroom.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2011
Paperback / softback
320 p.
Testo in English
269 x 211 mm
590 gr.
9780470508961
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore