Themediterranean diet cookbook

Themediterranean diet cookbook

Claudia Valsecchi

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente
Editore: youcanprint
Formato: EPUB
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 2,1 MB
  • EAN: 9788891155221

€ 7,49

Punti Premium: 7

Venduto e spedito da IBS

EBOOK INGLESE
Aggiungi al carrello
spinner
Fai un regalo
spinner

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

This is a recipe book following the principles of the famous “Blood type diet”® of naturopathic physician, Dr. Peter J. D’Adamo. On the basis of laboratory tests he found that in the intestine there are specific antigens for each blood type. These antigens, reacting with food lectins, make different foods good, neutral or harmful for the different blood types.
The dishes presented in this book have been selected to permit everybody to appreciate the tastes of the Mediterranean cuisine. For each recipe there is advice for each blood type on the most suitable foods and those to be avoided in order to feel better, but never forgetting the all-important factor of taste.
The book presents 120 classic recipes, each with specific indications for each blood type as to which are the most suitable foods and which should be avoided, while never forgetting taste. There are also lists of the most suitable foods for the different blood types.
Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Note legali