Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

New Cooking from Old Mexico - Jim Peyton - cover
New Cooking from Old Mexico - Jim Peyton - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
New Cooking from Old Mexico
Disponibilità in 10 giorni lavorativi
17,80 €
-5% 18,74 €
17,80 € 18,74 € -5%
Disp. in 10 gg
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
17,80 € Spedizione gratuita
disponibilità in 10 giorni lavorativi disponibilità in 10 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
17,80 € Spedizione gratuita
disponibilità in 10 giorni lavorativi disponibilità in 10 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
New Cooking from Old Mexico - Jim Peyton - cover

Descrizione


It's said that the history of Mexico is, in great measure, the history of its culture, and the history of its culture is, in great measure, the history of its cooking. Restaurant menus and store aisles north of the Mexican border are packed with commonly known dishes that many have come to simplistically think of as Mexican cuisine. But the history of Mexican food is complex-a cornucopia of foodways ranging from indigenous, pre-Hispanic times to centuries of colonial-era influences and contemporary fusion variations. New Cooking from Old Mexico, Mexican food connoisseur Jim Peyton introduces a contemporary and diverse style of cooking practiced in Mexico-called nueva cocina mexicana-combining the elegant Mexican classics and techniques spanning centuries. Following an extensive introduction to the roots of Mexican cuisine complete with an overview of its foodways and new world ingredients, Peyton presents more than 130 recipes. Many of them are brought to life with colorful illustrations accompanied by a glossary of ingredients and culinary terms unique to these food cultures. In all, this collection is a tribute to the rich complexity of historic and contemporary Mexican cooking.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2022
Paperback / softback
316 p.
Testo in English
222 x 195 mm
9781595349880
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore