Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
One-Hour Dairy-Free Cheese: Make Mozzarella, Cheddar, Feta, and Brie-Style Cheeses—Using Nuts, Seeds, and Vegetables - Claudia Lucero - cover
One-Hour Dairy-Free Cheese: Make Mozzarella, Cheddar, Feta, and Brie-Style Cheeses—Using Nuts, Seeds, and Vegetables - Claudia Lucero - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
One-Hour Dairy-Free Cheese: Make Mozzarella, Cheddar, Feta, and Brie-Style Cheeses—Using Nuts, Seeds, and Vegetables
Disponibile in 3 settimane
20,26 €
-5% 21,33 €
20,26 € 21,33 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,26 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,26 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
One-Hour Dairy-Free Cheese: Make Mozzarella, Cheddar, Feta, and Brie-Style Cheeses—Using Nuts, Seeds, and Vegetables - Claudia Lucero - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Finally, anyone embracing a dairy-free lifestyle (including vegan, paleo, or allergen-free) can make and enjoy the savory goodness of cheese—in one hour or less. In ingenious, step-by-step recipes, traditional cheesemaker Claudia Lucero shows how to make 25 delicious plant-based cheeses using your choice of seeds, nuts, and vegetables to achieve rich flavor and creamy texture. There’s buttery Golden Swiss made with cauliflower and tahini paste—and a Brie made of cashews (or zucchini and potatoes), with a bit of truffle oil to capture its earthy essence. One-Hour Dairy-Free Cheese also shows how to make spreadable cream cheese, grated Parmesan, a smoky Cheddar, and even gooey cheese sauces. PLUS, techniques for making rinds, cheese plate pairings, tips on food allergy substitutions, and a recipe to highlight each dairy-free cheese: Stuffed Shishitos, Cucumber Maki, Creamy Zucchini Noodles, Spicy Beet Salad, and more. It’s a whole new way to indulge in the impossible-to-resist pleasure of cheese, no matter what your dietary restrictions are.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2019
Paperback / softback
272 p.
Testo in English
210 x 184 mm
620 gr.
9781523502110
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore