Traduttore: Anne Drayton
Formato: EPUB con DRM
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 1,91 MB
  • EAN: 9780141914008
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente

Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 9,49

Venduto e spedito da IBS

9 punti Premium

Scaricabile subito

Aggiungi al carrello Regala

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Descrizione
Brillat-Savarin's unique, exuberant collection of dishes, experiences, reflections, history and philosophy raised gastronomy to an art form. First published in France in 1825, this remarkable book reflected a new era in French cuisine: the advent of the restaurant, which gave the bourgeoisie the opportunity to select their dishes with precision and anticipation. Yet the author also gives his views on taste, diet and maintaining a healthy weight, on digestion, sleep, dreams and being a gourmand. Witty, shrewd and anecdotal, The Physiology of Taste not only contains some remarkable recipes, it an elegant argument for the pleasures of good food and a hearty appetite.