Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
Quantifying and mitigating Greenhouse Gas emissions from global aquaculture - Food and Agriculture Organization - cover
Quantifying and mitigating Greenhouse Gas emissions from global aquaculture - Food and Agriculture Organization - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Quantifying and mitigating Greenhouse Gas emissions from global aquaculture
Disponibile in 5 giorni lavorativi
37,94 €
-5% 39,94 €
37,94 € 39,94 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
37,94 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
37,94 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Quantifying and mitigating Greenhouse Gas emissions from global aquaculture - Food and Agriculture Organization - cover

Descrizione


This study quantifies global greenhouse gas (GHG) emissions from aquaculture (excluding farming of aquatic plants), and explains how cost-effectiveness analysis (CEA) could be used to appraise GHG mitigation measures - thereby contributing to Sustainable Development Goal (SDG) 13 (Climate Action), while supporting SDG 2 (Zero Hunger), and SDG 8 (Decent Work and Economic Growth).Global aquaculture contributes directly to food security by increasing food availability and accessibility, and indirectly as a driver of economic development. Aquaculture accounted for approximately 0.45 percent of global anthropogenic GHG emissions in 2013. However, production is increasing rapidly, and emissions arising from post-farm activities, which are not included in the 0.45 percent, could increase the emissions intensity of some supply chains significantly. It is therefore important to improve the efficiency of global aquaculture to offset increases in production so that it can continue to make an important contribution to food security. There is great scope to improve resource efficiency through technical innovation.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

FAO fisheries and aquaculture technical paper
2020
Paperback / softback
45 p.
Testo in English
9789251319925
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore