Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
The Seaweed Cookbook: A Guide to Edible Seaweeds and How to Cook with Them - Caroline Warwick-Evans,Tim van Berkel - cover
The Seaweed Cookbook: A Guide to Edible Seaweeds and How to Cook with Them - Caroline Warwick-Evans,Tim van Berkel - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Seaweed Cookbook: A Guide to Edible Seaweeds and How to Cook with Them
Disponibile in 5 giorni lavorativi
17,81 €
-5% 18,75 €
17,81 € 18,75 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
17,81 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
17,81 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Seaweed Cookbook: A Guide to Edible Seaweeds and How to Cook with Them - Caroline Warwick-Evans,Tim van Berkel - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Long known for its nutrient-packed versatility, seaweed is the latest must-have superfood, full of minerals and unami tastes. This beautiful new book provides a visual directory of the most popular edible seaweeds, with details of when and where they can be found, their uses and nutritional properties. Then there are 100 deliciously creative recipes from simple and wholesome dishes to chef-inspired specials. Often overlooked during rock pool scrambles and beach walks, seaweed is one of the most nutritious, versatile, sustainable and intriguing natural products. Increasing ranges of edible seaweed are available commercially, and this new book explores the different types as well as a fantastic collection of creative recipes to cook with them. Whether dried, rehydrated or eaten raw, treated as a vegetable, flaked and sprinkled as a seasoning, or munched as a crispy snack, seaweeds offer wide-ranging possibilities in many meals and drinks. With pictures by award-winning photographer David Griffen, there is plenty of inspiration to leave you eager to get foraging, cooking and feasting.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2018
Hardback
288 p.
Testo in English
203 x 254 mm
9780754832874
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore