copertina

Studies on Fermentation

L. Pasteur

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
Editore: Forgotten Books
Formato: PDF
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 18,99 MB
  • EAN: 9780243796793
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

Nella lista dei desideri di 1 persona

€ 9,85

Punti Premium: 10

Venduto e spedito da IBS

EBOOK INGLESE
Aggiungi al carrello
spinner
Fai un regalo
spinner

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

I am convinced that I have found a precise, practical solution of the arduous problem which I proposed to myself — that of a process of manufacture, independent of season and locality, which should obviate the necessity of having recourse to the costly methods of cooling employed in existing processes, and at the same time secure the preservation of its products for any length of time. These new studies are based on the same principles which guided me in my researches on wine, vinegar, and the silkworm disease — principles, the applications of which are practically unlimited. The etiology of contagious diseases may, perhaps, receive from them an unexpected light.
Note legali