Editore: Forgotten Books
Formato: PDF
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 1,05 MB
  • EAN: 9780243826315
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente

Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 5,85

Venduto e spedito da IBS

6 punti Premium

Scaricabile subito

Aggiungi al carrello Regala

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Descrizione
Even small amounts of these substances are important, because they supplement What is obtained from other kinds of food. Vegetables differ greatly in their vitamin and mineral contents. Fortunately, however, some of the commonest and easiest to grow are the most valuable. Table 1 shows which of a number of commonly used vegetables are especially good sources of vitamin A, thiamin, ascorbic acid, riboflavin, calcium, and iron. Others, such as onions and beets, have great practical value in meals because of flavor and color, even though they are not important for good nutrition.