Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat’s Milk, and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses - Ricki Carroll - cover
Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat’s Milk, and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses - Ricki Carroll - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat’s Milk, and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses
Disponibile in 5 giorni lavorativi
22,55 €
-5% 23,74 €
22,55 € 23,74 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
22,55 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
22,55 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Home Cheese Making, 4th Edition: From Fresh and Soft to Firm, Blue, Goat’s Milk, and More; Recipes for 100 Favorite Cheeses - Ricki Carroll - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Widely acclaimed as “the Cheese Queen,” Ricki Carroll has guided thousands of home cheese makers and inspired the burgeoning popularity of artisanal cheese making with her classic book, Home Cheese Making, first published in 1982, with over 400,000 copies in print. The completely updated fourth edition features 35 new cheese recipes, color photography of step-by-step techniques, and new profiles of contemporary cheese makers. The additions to this comprehensive volume reflect the broader selection of cheeses available in specialty food stores and groceries, including burrata, stracchino, Brillat-Savarin, D’Affinois, Cambrales, Drunk Gouda, Pecorino Pepato, goat milk’s gouda, and more. Companion recipes are included for cheese plate condiments and classic cheese dishes. For cheese lovers wanting to make their own, Ricki Carroll’s expert advice is the key to success.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2018
Paperback / softback
384 p.
Testo in English
226 x 202 mm
1060 gr.
9781612128672
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore