Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments - Gianaclis Caldwell - cover
Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments - Gianaclis Caldwell - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments
Disponibile in 5 giorni lavorativi
18,99 €
-5% 19,99 €
18,99 € 19,99 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
18,99 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
18,99 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments - Gianaclis Caldwell - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


With probiotic-rich foods increasingly recognized as essential to gut health, yogurt and kefir are gaining popularity as a source of protein and beneficial bacteria. In Homemade Yogurt & Kefir, cheesemaker and small-scale dairy producer Gianaclis Caldwell opens the door for fermentation enthusiasts and dairy devotees to make and use yogurt and kefir in the home kitchen. She explores the many culture choices and techniques for working with cow, goat, sheep, water buffalo, and even some plant milks. Step-by-step instructions cover the basics of making dairy ferments, from necessary equipment to the myriad options for thickening, sweetening, and flavoring. Along with foundational recipes, you’ll find instructions for creating different styles of yogurt and kefir as well as other traditional milk ferments from around world, including Icelandic skyr, Asian koumiss, and Finish viili. Techniques for making simple cheeses, butter, whipped cream, and other dairy products using yogurt and milk ferments broaden the possibilities of these probiotic-packed cultures, and a recipe section takes you beyond the expected pairing of yogurt with granola, offering creative ways to use fermented dairy products in sauces, soups, and even cocktails, while preserving their health benefits and flavor. Along the way, pioneering yogurt makers, kefir crafters, and famous chefs who are tapping yogurt’s potential for meals and libations, share their wisdom.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2020
Paperback / softback
224 p.
Testo in English
228 x 176 mm
540 gr.
9781635861099
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore