Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Native Crops in Latin America: Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects - cover
Native Crops in Latin America: Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Native Crops in Latin America: Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects
Disponibilità in 3 settimane
95,58 €
-5% 100,61 €
95,58 € 100,61 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
95,58 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
95,58 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Native Crops in Latin America: Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects - cover

Descrizione


Functional foods improve health and can reduce the risk of different diseases. In this sense, a variety of bioactive compounds present in functional foods are able to modulate inflammatory responses or exhibit interesting bioactivities such as antihypertensive, antioxidants, anticancer, antimicrobials, anticariogenics, among others. There is a revalorization and mounting characterization on ancient grain crops of Latin America such as chia, amaranth, quinoa, Andean lupin, sacha inchi. This area also posseses a huge variety of native fruits such as camu camu, goldenberry, lucuma, which have health-promoting compounds. Native Crops in Latin America: Biochemical, Processing, and Nutraceutical Aspects explores recent investigations related to the potential use of the native crops as sources of bioactive compounds (proteins, hydrolysates, peptides, antioxidants, essential lipids, dietary fiber, pre- and probiotics) and as ingredients in functional foods. Key Features: Contributes to increasing knowledge of Latin American crops Contains information of various native crops and nutraceutical potentiality Discusses characterization of their by-products Explores revaluation and food application for enrichment food matrices This book contains recent findings impacting research in subjects such as cardiovascular and gastrointestinal systems, gut microbiota, delivery systems, product development, and gastronomy. Such information on Latin American crops may significantly influence the well-being, health, and nutrition of consumers. This will be a useful resource for food scientists, food technologists, nutritionists, ingredient manufacturers, and health care professionals, and relevent knowledge for any University’s Food Science department. Also available in the Food Biotechnology and Engineering series: Volatile Compounds Formation in Specialty Beverages, edited by Felipe Richter Reis and Caroline Mongruel Eleutério dos Santos (ISBN: 9780367631901) For a complete list of books in this series, please visit our website at: https://www.routledge.com/Food-Biotechnology-and-Engineering/book-series/CRCFOOBIOENG
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Food Biotechnology and Engineering
2024
Paperback / softback
382 p.
Testo in English
234 x 156 mm
740 gr.
9781032187778
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da IBS, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.ibs.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare complianceDSA@feltrinelli.it

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore