Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

ElBulli 2005-2011 - Ferran Adrià,Juli Soler,Albert Adrià - copertina
ElBulli 2005-2011 - Ferran Adrià,Juli Soler,Albert Adrià - copertina
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 20 liste dei desideri
ElBulli 2005-2011
Attualmente non disponibile
498,75 €
-5% 525,00 €
498,75 € 525,00 € -5%
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
498,75 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
498,75 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
ElBulli 2005-2011 - Ferran Adrià,Juli Soler,Albert Adrià - copertina
Chiudi

Promo attive (0)

Dettagli

2014
3 aprile 2014
7 voll., ill.
9780714865485

La recensione di IBS

elBulli 2005-2011 is the catalogue raisonné of elBulli, which was widely regarded as the world's best restaurant until its closure in 2011. Having held three Michelin stars from 1997 to 2011, and regularly voted 'Best Restaurant in the World' by a panel of 500 industry professionals, elBulli was at the forefront of the restaurant scene from when Ferran Adrià became sole head chef in 1987. The restaurant only opened for six months every year in order that the rest of the year could be spent developing a completely new menu for each season. Many hours of development work went into the creation of each spectacular dish at the purpose-built elBulli workshop in Barcelona, and the gastronomic innovations of the creative team have influenced restaurants and chefs around the world. elBulli 2005-2011 is made up of seven volumes, one for each season that the restaurant was open between 2005 and 2011. Each volume starts with a catalogue of photographs of every dish that was served at the restaurant during that year and finishes with detailed recipes explaining how to make every component. There are also notes on hard-to-find ingredients, new techniques, finishing and presentation. The recipes are divided by course, following the unique structure of the elBulli menu: cocktails, snacks, tapas, pre desserts, desserts and morphings.

Leggi di più Leggi di meno
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore