Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Fruitful: Sweet and Savoury Fruit Recipes Inspired by Farms, Orchards and Gardens - Sarah Johnson - cover
Fruitful: Sweet and Savoury Fruit Recipes Inspired by Farms, Orchards and Gardens - Sarah Johnson - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Fruitful: Sweet and Savoury Fruit Recipes Inspired by Farms, Orchards and Gardens
Disponibile in 5 giorni lavorativi
36,45 €
-5% 38,37 €
36,45 € 38,37 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
36,45 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
36,45 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Fruitful: Sweet and Savoury Fruit Recipes Inspired by Farms, Orchards and Gardens - Sarah Johnson - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


This is a celebration of fruit, and all the glorious variety it can bring to our plates. From crisp apples to buttery pears, fragrant peaches to plump berries, and vibrant lemons to juicy cherries. An introduction covers the key techniques for cooking with fruit, such as roasting, poaching and puréeing. Over 80 recipes follow in chapters on citrus, berries, stone fruit, orchard and vine fruits, pome fruits, shrubs and stalks. From Polenta and Blackberry Muffins and Apricot Muscat Tart, to Pear and Farro Salad, Pan-Fried Duck Breast with Blackcurrant and Mackerel with Gooseberry Compote and Yoghurt, discover the joy and versatility of cooking with fruit. Plus plenty of jams, sorbets and ice creams. Interspersed between the recipes are flavour charts and pairing suggestions for every fruit, alongside four interviews with fruit growers and farmers around the world. Trained by Alice Waters at Chez Panisse, Berkeley, and now Head of Pastry Development at Spring in London and luxury hotel Heckfield Place in Hampshire, Sarah Johnson's recipes are modern, fresh and full of flavour. Her close relationship with the farmers and producers that supply the restaurants has given her a wealth of knowledge on the best fruits to buy and cook, and fantastic tips and tricks to get the most from your produce.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Hardback
256 p.
Testo in English
250 x 198 mm
1060 gr.
9781804191033
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore