Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Varied Kitchens of India: Cuisines of the Anglo-Indians of Calcutta, Bengalis, Jews of Calcutta, Kashmiris, Parsis, and Tibetans of Darjeeling - Copeland Marks - cover
The Varied Kitchens of India: Cuisines of the Anglo-Indians of Calcutta, Bengalis, Jews of Calcutta, Kashmiris, Parsis, and Tibetans of Darjeeling - Copeland Marks - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Varied Kitchens of India: Cuisines of the Anglo-Indians of Calcutta, Bengalis, Jews of Calcutta, Kashmiris, Parsis, and Tibetans of Darjeeling
Disponibile in 2 settimane
18,00 €
18,00 €
Disp. in 2 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
18,00 € Spedizione gratuita
disponibile in 2 settimane disponibile in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
18,00 € Spedizione gratuita
disponibile in 2 settimane disponibile in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Varied Kitchens of India: Cuisines of the Anglo-Indians of Calcutta, Bengalis, Jews of Calcutta, Kashmiris, Parsis, and Tibetans of Darjeeling - Copeland Marks - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Well-known food writer Copeland Marks has a unique talent for going to exotic places and returning with cuisines home cooks can take great pleasure in cooking for themselves. Here is an Indian cookbook that helps us discover delightfully accessible food in unfamiliar kitchens. More than two hundred dishes gloriously represent the range of flavors and cuisines of India's regional groups including: - Anglo-Indians of Calcutta: Hearty, spicy and deeply satisfying foods. - Bengalis: Delicious seafood and vegetarian dishes, and exquisite desserts. - Jews of Calcutta: Imaginative combinations of Middle Eastern and Indian elements that follow the traditional dietary laws. - Kashmiris: Food that combines Hindu and Muslim traditions with creative use of vegetables, fruits and nuts. - Parsis: Piquant and innovative dishes from the descendents of the Persians. -Tibetans of Darjeeling: Food that displays the shared influence of China and India in Tibetan culture; stuffed breads are a particular favorite. Here is an extraordinary experience for the practical, health-conscious cook and the culinary folklorist alike.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

1991
Paperback / softback
288 p.
Testo in English
229 x 152 mm
454 gr.
9780871316721
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore