The Room on the Broom Cookbook - Julia Donaldson - cover

The Room on the Broom Cookbook

Julia Donaldson

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
Illustratore: Axel Scheffler
Editore: Pan Macmillan
Anno: 2018
Rilegatura: Hardback
Pagine: 64 p.
Testo in English
Dimensioni: 257 x 217 mm
Peso: 551 gr.
  • EAN: 9781509876280
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 12,70

€ 14,94
(-15%)

Punti Premium: 13

Venduto e spedito da IBS

Quantità:
LIBRO INGLESE

Altri venditori

Mostra tutti (2 offerte da 14,94 €)

The Room on the Broom Cookbook is jam-packed with spellbindingly delicious treats, healthy snacks and simple meals - all inspired by the bestselling picture book Room on the Broom by Julia Donaldson and Axel Scheffler. Make your own cheese wands, creepy crawly crackers, roasted dragon or even witch and chips. With twenty-three recipes specially designed for adults to use with children, easy-to-follow, step-by-step instructions and lots of hints and tips on what to do next, The Room on the Broom Cookbook is a great way to inspire an interest in cooking and baking. Treat your friends with homemade fruity magic potion smoothies, bake some delicious party treats and wow everyone with the showstopping horrible beast cake. Packed full of magical recipes, this cookbook is perfect for holidays, rainy days or celebrating Room on the Broom day with a Halloween party!
  • Julia Donaldson Cover

    Julia Donaldson vive vicino a Glasgow con la famiglia. Ha iniziato la sua carriera di autrice componendo canzoni per bambini. Dal 1993 ha scritto più di quaranta opere narrative e teatrali per l’infanzia e l’adolescenza, tra cui la pluripremiata storia del Gruffalò, tradotta in quaranta lingue. In collaborazione con l’illustratore Axel Scheffler ha pubblicato molti altri album illustrati di grande successo, tra cui La strega Rossella, La chiocciolina e la balena, Zog e Il topo brigante, tutti editi da Emme Edizioni. foto: © Alex Rumford Approfondisci
| Vedi di più >
Note legali