Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering - cover
Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering
Attualmente non disponibile
196,79 €
196,79 €
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
196,79 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
196,79 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Thermodynamics of Phase Equilibria in Food Engineering is the definitive book on thermodynamics of equilibrium applied to food engineering. Food is a complex matrix consisting of different groups of compounds divided into macronutrients (lipids, carbohydrates, and proteins), and micronutrients (vitamins, minerals, and phytochemicals). The quality characteristics of food products associated with the sensorial, physical and microbiological attributes are directly related to the thermodynamic properties of specific compounds and complexes that are formed during processing or by the action of diverse interventions, such as the environment, biochemical reactions, and others. In addition, in obtaining bioactive substances using separation processes, the knowledge of phase equilibria of food systems is essential to provide an efficient separation, with a low cost in the process and high selectivity in the recovery of the desired component. This book combines theory and application of phase equilibria data of systems containing food compounds to help food engineers and researchers to solve complex problems found in food processing. It provides support to researchers from academia and industry to better understand the behavior of food materials in the face of processing effects, and to develop ways to improve the quality of the food products.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2018
Paperback / softback
682 p.
Testo in English
229 x 152 mm
1070 gr.
9780128115565
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore