Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products: Post-COVID-19 Challenges and Opportunities - cover
Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products: Post-COVID-19 Challenges and Opportunities - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products: Post-COVID-19 Challenges and Opportunities
Disponibile in 3 settimane
199,40 €
-5% 209,89 €
199,40 € 209,89 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
199,40 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
199,40 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Transforming Organic Agri-Produce into Processed Food Products: Post-COVID-19 Challenges and Opportunities - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


The demand for organic foods has been expanding at a steady rate, and during the COVID-19 epidemic, it increased even further, as consumers regarded these foods as healthier and better for immunity than conventional foods. This book covers all aspects of organic agriculture and how to transform organic agriculture into processed foods for global demand after the COVID-19 pandemic. The chapters discuss the post-COVID-19 impacts on organic agriculture and processed food, as well as recent milestones in basic and applied organic agriculture and organic food product sectors. Current issues such as international policies, intellectual property rights protection, the global scenario of organic certification, regulatory framework, and hindrances for farmers and organic food value chain participants are discussed. In addition, valuable chapters related to the production of nutraceutical organic foods like soy protein hydrolysate, fox nuts (Euryale ferox), and Red Dacca bananas are incorporated into the volume.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2023
Hardback
448 p.
Testo in English
234 x 156 mm
960 gr.
9781774911921
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore