Blessing the Hands That Feed Us

Blessing the Hands That Feed Us

Frances Moore LappeAnna LappeVicki Robin

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Editore: Penguin Books
Formato: EPUB con DRM
Testo in en
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 1,49 MB
  • EAN: 9780698151444

€ 5,10

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Gaia la libraia

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An exploration of our relationship with food and eating locally—from the bestselling author of Your Money or Your Life

Taking the local food movement to heart, Vicki Robin pledged for one month to eat only food sourced within a ten-mile radius of her home on Whidbey Island in Puget Sound, Washington. Like Barbara Kingsolver’s Animal, Vegetable, Miracle and the bestselling books of Michael Pollan, Blessing the Hands That Feed Us is part personal narrative and part global manifesto. Robin’s challenge for a sustainable diet not only brings to light society’s unhealthy dependence on mass-produced, prepackaged foods but also helps her reconnect with her body, her community, and her environment. Featuring recipes throughout, along with practical tips on adopting your own locally-sourced diet, this is a candid, humorous, and inspirational guide to the locavore movement and a healthy food future.

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  • Anna Lappe Cover

    Anna Lappé, figlia dell’autrice Frances Moore Lappé, si è laureata alla Brown University ed è un’esperta di sistemi alimentari. Insieme alla madre ha fondato a Cambridge nel 2001 lo Small Planet Institute, che si occupa di promuovere una maggiore consapevolezza delle cause di fame e povertà nel mondo. Tra le sue pubblicazioni si ricordano Diet for a Hot Planet: The Climate Crisis at the End of Your Fork and What You Can Do About It (Bloomsbury, 2010), Grub: Ideas for an Urban Organic Kitchen (Tarcher/Penguin, 2006), Hope's Edge: The Next Diet for a Small Planet (Tarcher/Penguin, 2002). In Italia ha pubblicato Agricoltura e cambiamento climatico (Aboca Edizioni, 2016), scritto con Fritjof Capra. Approfondisci
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