Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Indigenous Food Sovereignty in the United States: Restoring Cultural Knowledge, Protecting Environments, and Regaining Health - cover
Indigenous Food Sovereignty in the United States: Restoring Cultural Knowledge, Protecting Environments, and Regaining Health - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Indigenous Food Sovereignty in the United States: Restoring Cultural Knowledge, Protecting Environments, and Regaining Health
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
30,82 €
-5% 32,44 €
30,82 € 32,44 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
30,82 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
30,82 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Indigenous Food Sovereignty in the United States: Restoring Cultural Knowledge, Protecting Environments, and Regaining Health - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Centuries of colonization and other factors have disrupted indigenous communities' ability to control their own food systems. This volume explores the meaning and importance of food sovereignty for Native peoples in the United States, and asks whether and how it might be achieved and sustained. Unprecedented in its focus and scope, this collection addresses nearly every aspect of indigenous food sovereignty, from revitalizing ancestral gardens and traditional ways of hunting, gathering, and seed saving to the difficult realities of racism, treaty abrogation, tribal sociopolitical factionalism, and the entrenched beliefs that processed foods are superior to traditional tribal fare. The contributors include scholar-activists in the fields of ethnobotany, history, anthropology, nutrition, insect ecology, biology, marine environmentalism, and federal Indian law, as well as indigenous seed savers and keepers, cooks, farmers, spearfishers, and community activists. After identifying the challenges involved in revitalizing and maintaining traditional food systems, these writers offer advice and encouragement to those concerned about tribal health, environmental destruction, loss of species habitat, and governmental food control.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

New Directions in Native American Studies Series
2019
Paperback / softback
390 p.
Testo in English
229 x 152 mm
526 gr.
9780806163215
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore