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Extreme Food - What to eat when your life depends on it... - Bear Grylls - cover
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Extreme Food - What to eat when your life depends on it...
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Descrizione


"There's no getting away from it; I've eaten some pretty extreme things in my time - live tarantulas, raw goat testicles, elephant dung, you name it. In a situation when your life depends on it, you need to put your prejudices aside to keep your stomach filled and your strength up. Whether it's mastering the art of foraging and cooking up a tasty feast around the campfire or learning about the more extreme end of wild food (ever tried a scorpion kebab?), there's a lot to learn when it comes to dinner time in the wild. This book will teach you all the necessary skills and techniques to get your teeth into meals you might never have thought of as food in the first place - and, crucially, how to recognise plants and animals that might end up doing you more harm than good. In today's world, we rarely need to venture beyond the local supermarket and we turn our noses up at the thought of snacking on bugs and grubs. But out in the wild, Mother Nature has provided us with a plentiful supply of nutritious - if not always delicious - food for the taking. And when needs must, we just have to know where to look. Some of it might take you out of your comfort zone. Some of it might turn your stomach. But it's saved my life more than once. And one day, it might save yours . . ." What readers are saying about Extreme Food: 'Enjoyable and informative . . . bon appetit!' 'Great gift for outdoor adventurers' 'This book could save your life'
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Dettagli

2015
Paperback / softback
288 p.
Testo in English
196 x 128 mm
240 gr.
9780552172448

Conosci l'autore

Bear Grylls

1974, Donaghadee

Bear Grylls è nato a Donaghadee, nell'Irlanda del Nord, nel 1974. Dopo aver superato la selezione per entrare a far parte della SAS (Special Air Service), le forze speciali aeree inglesi, è diventato soldato di riserva, istruttore di sopravvivenza e medico di campo. Nel 1996 è rimasto vittima di un grave incidente paracadutistico che gli è costato la frattura di tre vertebre. Ma l'anno successivo, dopo diciotto mesi di riabilitazione, è riuscito a diventare, a soli ventitré anni, il più giovane britannico ad aver mai scalato il Monte Everest. Ha raggiunto fama mondiale con la serie televisiva "Man vs Wild" (nota anche come "Ultimate Survival"), trasmessa da Italia 1 all'interno del programma "Wild - Oltrenatura" e da DMAX con il nome "Bear Grylls:...

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