Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
The Food Almanac: Volume Two - Miranda York - cover
The Food Almanac: Volume Two - Miranda York - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
The Food Almanac: Volume Two
Disponibile in 5 giorni lavorativi
26,12 €
-5% 27,50 €
26,12 € 27,50 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
26,12 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
26,12 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Food Almanac: Volume Two - Miranda York - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


The Food Almanac II is an annual, seasonal collection of recipes and stories celebrating the joy of food - a dazzling, diverse mix of memoir, history, short stories and poems alongside recipes, cooking tips, menus and reading lists. Following on from The Food Almanac, which was shortlisted for the Jane Grigson Trust Award and the Fortnum & Mason Food & Drink Awards and received a tranche of stunning reviews, the second in the series offers another fascinating collection of recipes and stories. Prepare to go on a seasonal and joyful journey of food and what it means to different people. This curation is a dynamic, diverse mix of history, memoir, stories and poems, alongside recipes, cooking tips and techniques, menus and reading lists - from Caroline Eden describing the dining car on the Siberian Express to Diana Henry honouring the softness of autumn, from Simon Hopkinson discussing the glory of puddings to Russell Norman celebrating bitterness in the beautiful form of chicory and its many Italian varieties. Each month includes a seasonal three-course menu from food writers such as Jeremy Lee, Tommi Miers, Emily Scott and Calum Franklin, plus additional recipes from the likes of Mary Berry, Asma Khan, Darina Allen and Gill Meller - there is an abundance of thought-provoking, hunger-making food writing for you to tuck into, whatever the season. This book is an inspirational companion in the kitchen and an enriching, comforting read for the armchair cook. Join Miranda York, editor of At The Table, as she guides you through the year, accompanied by legendary food writers, lauded chefs, up-and-coming poets and award-winning novelists.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2022
Hardback
208 p.
Testo in English
227 x 162 mm
580 gr.
9781911682240
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore