Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
Food from the Fire: The Scandinavian flavours of open-fire cooking - Niklas Ekstedt - cover
Food from the Fire: The Scandinavian flavours of open-fire cooking - Niklas Ekstedt - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Food from the Fire: The Scandinavian flavours of open-fire cooking
Disponibile in 5 giorni lavorativi
37,22 €
-5% 39,18 €
37,22 € 39,18 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
37,22 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
37,22 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Food from the Fire: The Scandinavian flavours of open-fire cooking - Niklas Ekstedt - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


The crackling of birch, the sizzle of the pot and the scent of wood smoke in the air... the relaxed style that typifies Scandinavian open-fire cooking is explored in this cool new cookbook from Michelin-starred chef, Niklas Ekstedt, who is famed for cooking over wood only. This innovative selection of recipes highlights the best of modern Nordic food, themed around ancient cooking methods. Fire pits are easy and affordable to source, even portable types are available for those with limited outdoor space, and wood is re-emerging as a fuel source. Considering how little specialist equipment is required, the flavours achievable with this back to basics method of cooking are outstanding. Niklas' book naturally features plenty of fire-building tips, aromatic smoking recipes, pickling and preserving techniques, but he doesn't expect you to go foraging for ingredients or to give up cooking in a traditional kitchen - a cast iron skillet over a gas flame will produce similar results. Easy to find ingredients mix with easy cooking techniques to produce delicious family feasts and food for sharing. From simple ember-baked salmon with cucumber and fennel, to flame-roasted celeriac with brown butter and hazlenuts, to a Skansk apple pie, this is food to excite the appetite of the modern cook and inspire your next family or party gathering. Word count: 30,000
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2016
Hardback
240 p.
Testo in English
246 x 189 mm
1040 gr.
9781910904343
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore