Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Advanced Micro-Level Experimental Techniques for Food Drying and Processing Applications - Azharul Karim,Sabrina Fawzia,Mohammad Mahbubur Rahman - cover
Advanced Micro-Level Experimental Techniques for Food Drying and Processing Applications - Azharul Karim,Sabrina Fawzia,Mohammad Mahbubur Rahman - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Advanced Micro-Level Experimental Techniques for Food Drying and Processing Applications
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
100,93 €
-5% 106,24 €
100,93 € 106,24 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
100,93 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
100,93 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Advanced Micro-Level Experimental Techniques for Food Drying and Processing Applications - Azharul Karim,Sabrina Fawzia,Mohammad Mahbubur Rahman - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Although strides have been made to quantitatively explore micro-level structural changes during food processing using advanced technologies, there is currently no comprehensive book that details these developments. Therefore, the research community and related industries are not fully aware of the available techniques. Advanced Micro-Level Experimental Techniques for Food Drying and Processing Applications fills this gap. The book has been written based on the authors’ comprehensive knowledge and application of microimaging methods in the thermal processing of food. Features Describes the latest micro-level experimental methods primarily using microimaging techniques Presents detailed procedures of applying these techniques in food processing Highlights the current challenges of developing efficient and novel food processing systems Describes the fundamentals of water transport processes and associated morphological changes during thermal processing of food materials This book is written for researchers, chemical, food, and industrial engineers and advanced students seeking to solve problems of industrial food processing.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Advances in Drying Science and Technology
2022
Hardback
96 p.
Testo in English
229 x 152 mm
281 gr.
9780367472160
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore