Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Stripe PDP Libri EN
Food Studies: A Hands-On Guide - Willa Zhen - cover
Food Studies: A Hands-On Guide - Willa Zhen - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Food Studies: A Hands-On Guide
Disponibile in 5 giorni lavorativi
28,49 €
-5% 29,99 €
28,49 € 29,99 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
28,49 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
28,49 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Food Studies: A Hands-On Guide - Willa Zhen - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Traditional food studies textbooks tend to emphasize theoretical concepts and text-based approaches. Yet food is sensory, tactile, and experiential. Food Studies: A Hands-on Guide is the first book to provide a practical introduction to food studies. Offering a unique, innovative approach to learning and teaching, Willa Zhen presents creative hands-on activities that can easily be done in a traditional classroom - without the need for a student kitchen. Major theories and key concepts in food studies are covered in an engaging, tangible way, alongside topics such as food production, consumption, technology, identity and culture, and globalization. A fantastic resource for supporting student engagement and learning, the book features: - practical activities, such as grinding grains to learn about the importance of food technology; working with restaurant menus to understand changes in food trends, tastes, and ingredients; writing food poetry; and many more - pedagogical features such as learning objectives, discussion questions, suggested readings, and a glossary - a companion website offering lesson plans, worksheets, and links to additional resources, found here: https://onlineresources.bloomsbury.com/cw/food-studies/. This is the perfect introduction for students of food studies, anthropology of food, food geography, food hospitality, sociology of food, food history, and gastronomy.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2019
Paperback / softback
224 p.
Testo in English
234 x 156 mm
378 gr.
9781474298711
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore