Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest - Alan Bergo - cover
The Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest - Alan Bergo - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
The Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest
Disponibilità in 10 giorni lavorativi
32,06 €
-5% 33,75 €
32,06 € 33,75 € -5%
Disp. in 10 gg
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
32,06 € Spedizione gratuita
disponibilità in 10 giorni lavorativi disponibilità in 10 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
32,06 € Spedizione gratuita
disponibilità in 10 giorni lavorativi disponibilità in 10 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Forager Chef's Book of Flora: Recipes and Techniques for Edible Plants from Garden, Field, and Forest - Alan Bergo - cover

Descrizione


There's magic afoot! Edible green growing things we'd mistaken for weeds; everyday vegetables capable of far more than we'd give them credit for; and a most companionable, knowledgeable, and encouraging guide to help us see, cook, taste, and delight in it all. Lori De Mori, coauthor of Towpath The book will serve the professional chef and home cook in equal measure. It is mind expanding, experimental and utilizes a magnificent diversity of plants. Ben MacKinnon, founder and co-director, E5 Bakehouse From root to flower - and featuring 180 recipes and over 230 of the author's own beautiful photographs - explore the edible plants we find all around us with the Forager Chef Alan Bergo as he breaks new culinary ground! In The Forager Chef's Book of Flora you'll find the exotic to the familiar-from Stinging Nettle Soup to Spruce Tip Panna Cotta to Heirloom Tomato and Purslane Panzanella - with Chef Bergo's unique blend of easy-to-follow instruction and out-of-this-world inspiration. Over the past fifteen years, chef Alan Bergo has become one of the most exciting and resourceful culinary voices, with millions seeking his guidance through his wildly popular website and video tutorials. Bergo's inventive culinary style is defined by his encyclopedic curiosity and his abiding, root-to-flower passion for both wild and cultivated plants. The Forager Chef's Book of Flora demonstrates how understanding the different properties and growing phases of roots, stems, leaves and seeds can inform your preparation of something like the head of an immature sunflower - as well as the lesser-used parts of common vegetables, like broccoli or aubergine. As a society, we've forgotten this type of old-school knowledge, including many brilliant culinary techniques that were born of thrift and necessity. For our own sake and that of our planet, it's time we remembered. And in the process, we can unlock new flavors from the abundant landscape around us. The Forager Chef's Book of Flora invites wild food to the table with creative, low-stress recipes using plants that can be found outside one's front door. Foreword Reviews
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2021
Hardback
288 p.
Testo in English
254 x 178 mm
943 gr.
9781603589482
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da IBS, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.ibs.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare complianceDSA@feltrinelli.it

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore