Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Korean Cuisine: An Illustrated History - Michael Pettid - cover
Korean Cuisine: An Illustrated History - Michael Pettid - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Korean Cuisine: An Illustrated History
Attualmente non disponibile
46,02 €
46,02 €
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
46,02 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
46,02 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Korean Cuisine: An Illustrated History - Michael Pettid - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


The spicy tang of kimchi, the richness of Korean barbecue, the hearty flavours of bibimbap: Korean cuisine is savoured the world over for its diversity of ingredients and flavours. Michael J. Pettid offers here an illustrated historical account of Korean food and its intricate relationship with the nation's culture. Over the last twelve centuries, Korean food dishes and their complex preparations have evolved along with the larger cultural and political upheaval experienced by the nation. Pettid charts this historical development of the cuisine, exploring the ways that regional distinctions and historical transformations played out in the Korean diet including the effects of wartime food shortages and preparation techniques. Underlying all these dishes are complicated philosophical and aesthetic considerations, and Pettid delves into their impact on everything from the rituals associated with group meals or drinks with friends to the strict rules governing combinations of dishes and ingredients according to temperature, texture, spices, colour and consistency. Featuring a batch of mouthwatering recipes and over a hundred vivid photographs of a striking array of dishes, "Korean Cuisine" is an incisive and engaging investigation into the relationship between Korean culture and food that will spice up the bookshelves of foodies and scholars alike.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2007
Hardback
224 p.
Testo in English
9781861893482
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore