Kurthet e Mendjes  dhe si të dilni prej tyre - Elton kazanxhi - ebook

Kurthet e Mendjes dhe si të dilni prej tyre

Elton kazanxhi

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente
Editore: Elton Kazanxhi
Formato: EPUB
Testo in italiano
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 21,18 MB
  • EAN: 9788832517651

€ 7,49

Punti Premium: 7

Venduto e spedito da IBS

EBOOK

Compatibile con tutti i dispositivi, eccetto Kindle

Cloud: Sì Scopri di più

Aggiungi al carrello
spinner
Fai un regalo
spinner

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

 Çfarë janë psikokurthet? Të gjithë ne jemi të prirur të përsërisim sjellje, të cilat në fillim na i kanë zgjidhur problemet. Ato kanë qenë zgjidhje efikase, kështu që ne i kemi zbatuar gjithmonë, pa u shqetësuar për rezultatet. Në të vërtetë, këto zgjidhje që priren të përsëriten, duke dhënë gjithmonë të njëjtin rezultat, janë psikokurthi i secilit prej nesh, janë zgjidhjet e tentuara të falimentimit.

Një libër një udhëtim midis kurtheve mendore dhe teknikave self help. Nëse ti vuan nga ataku panik, ose depresioni dhe kërkon një ndihmë ky është libri për ty. 
Autori Dr. Elton Kazanxhi Psikologo Psikoterapiste me një përvojë shumë vjeçare ne Itali, jep një përshkrim  dhe një shjpegim se si mund të dilni nga psiko kurthet mendore.
 

 
Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Note legali