Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

New Analytical Approaches for Verifying the Origin of Food - cover
New Analytical Approaches for Verifying the Origin of Food - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
New Analytical Approaches for Verifying the Origin of Food
Attualmente non disponibile
183,63 €
183,63 €
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
183,63 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
183,63 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
New Analytical Approaches for Verifying the Origin of Food - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Food and beverage labels often specify a product's geographical origin, species, variety and method of production. These claims can significantly influence an item's economic value, but their verification is not always straightforward. New analytical approaches for verifying the origin of food reviews new analytical methods in this area together with applications to key commodities. Part one introduces the concept of food origin and provides supporting information on labelling legislation and standards. Part two moves on to explore new approaches for verifying the geographical origin of food using geospatial models and verifying species and varietal components of the food we eat. Holistic methods of verification methods using vibrational spectroscopy and associated chemometrics are also discussed. Finally, part three highlights the applications of new analytical methods to verify the origin of particular food commodities: fish, honey and wine. New analytical approaches for verifying the origin of food is a standard reference for professionals working in analytical laboratories testing food authenticity and for researchers, in the food industry, analytical laboratories and academia, working on the development of analytical methods for food authenticity.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
2013
Hardback
272 p.
Testo in English
234 x 156 mm
520 gr.
9780857092748
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore