Nutritional Disorders in the Elderly

Sics Editore

Editore: SICS
Formato: EPUB
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 430,43 KB
  • EAN: 9788869304675
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente

Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 6,99

Venduto e spedito da IBS

7 punti Premium

Scaricabile subito

Aggiungi al carrello Regala

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Descrizione
Deterioration of the nutritional status in an elderly person should be identified. Clinical findings alone are not sensitive indicators of malnutrition. Sufficient intake of energy, proteins and other nutrients through diet should be guaranteed. An overweight person less than 75 years of age may slim with caution if he/she has comorbidities. Patients aged over 75 years rarely benefit from slimming programmes. To ensure sufficient intake of vitamin D, a supplementation of 20 microg (800 IU) daily throughout the year is recommended for persons aged over 60 years.