Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Turkish Delights: Stunning regional recipes from the Bosphorus to the Black Sea - John Gregory-Smith,John Gregory-Smith - cover
Turkish Delights: Stunning regional recipes from the Bosphorus to the Black Sea - John Gregory-Smith,John Gregory-Smith - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Turkish Delights: Stunning regional recipes from the Bosphorus to the Black Sea
Disponibile in 5 giorni lavorativi
30,88 €
-5% 32,50 €
30,88 € 32,50 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
30,88 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
30,88 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Turkish Delights: Stunning regional recipes from the Bosphorus to the Black Sea - John Gregory-Smith,John Gregory-Smith - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


'John Gregory-Smith has a passion for Turkish food - and it shows. This is a rich and inviting introduction to the authentic flavours of Turkey, presenting regional dishes and traditional food.' The Bookseller 'A gorgeous mix of modern, regional and traditional Turkish Dishes - I want to cook them all.' Diana Henry In Turkish Delights John Gregory-Smith brings his passion for Turkey and its food to your kitchen. He celebrates the best of the country's traditional food with 100 regional dishes, giving each one his simple, modern spin. Forget greasy late-night doner kebabs, John offers the Iskender kebab from the city of Bursa in Northwest Turkey, filled with finely sliced tender lamb, hot tomato and garlic sauce and yogurt. Other tempting dishes include the Ilgin Beef Kofta (pepper and parsley spiked beef from the Central Anatolian region) or his Ottoman-inspired Stuffed Pepper Dolma. With chapters on Breakfast, Meze, Pide and Kofta, Kebabs, Salads, Meat, Seafood, Vegetables and Desserts and Drinks, it is crammed full of exciting flavours and inspiring ideas.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2015
Hardback
240 p.
Testo in English
258 x 208 mm
960 gr.
9780857832986
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore