copertina

The Use of Aquaponics as a Mainstream Method of Food Production

Sivamalar Sinnathamby

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente
Formato: EPUB
Testo in en
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 685,52 KB
  • EAN: 9781386437314

€ 0,99

Punti Premium: 1

Venduto e spedito da IBS

EBOOK INGLESE
Aggiungi al carrello
spinner
Fai un regalo
spinner

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Aquaponics is a variation of hydroponics in which a symbiotic relationship of fish and plants is exploited to produce food. Aquaponics has the advantage of producing food in virtually any type of land with a hard foundation and with access to electricity or sunlight. Aquaponics is also capable of efficiently producing not only vegetables, but also fish- a potent source of dietary protein. The system is simple to implement and maintain, working roughly the same way as a soil-based system, without the land constraints that is subjected to soil based agriculture. 

This book provides information about the novel aquaponics concept, and it investigates how aquaponics can be used as a mainstream method of food production.

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Note legali