Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

A Whisper of Cardamom: Sweetly spiced recipes to fall in love with - Eleanor Ford - cover
A Whisper of Cardamom: Sweetly spiced recipes to fall in love with - Eleanor Ford - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
A Whisper of Cardamom: Sweetly spiced recipes to fall in love with
Disponibilità immediata
30,88 €
-5% 32,50 €
30,88 € 32,50 € -5%
Disp. immediata
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
30,88 € Spedizione gratuita
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
30,88 € Spedizione gratuita
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
A Whisper of Cardamom: Sweetly spiced recipes to fall in love with - Eleanor Ford - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


This is a love story between sugar and spice. Spice is often the party girl, the loud, bold, exuberant element in the mix. There is also another art, more subtle yet equally seductive. Married with sugar, spice can provide a delicate fragrance, hard to put your finger on but one that gives backbone to a dish. It can balance tartness and bring sweetness so you can tone down the sugar. Flavours can be enhanced by a thoughtful addition from the spice cupboard, making chocolate more chocolatey and fruit taste more of itself. Added not in shouts, but in whispers, an intrigue of spice deepens allure. In this book, we explore how to unlock flavours, and how to marry them to make much more than the sum of their parts. Floral and fruity spices pair well with rich fats. Warming spices like ginger and clove play off treacly brown sugar. Anise sweetens, lemony coriander seed brightens and herbaceous notes pick out complexity in chocolate. A suspicion of nutmeg cuts the sweet creaminess of custard for a more rounded tart, and a whisper of cardamom makes inky poached plums jaunty and interesting. Chapters are divided by taste to guide you towards a dessert or bake that is bright and zippy, floral and fragrant, or dark and spicy. Recipes include spice switches so you can be creative and playful with your combinations. For those with an eye to expanding their repertoire, there are helpful spice-matching features and flavour wheels to inspire. A whole world of inviting new flavours awaits.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Hardback
256 p.
Testo in English
240 x 190 mm
9781922616357
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore