Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round - Ellie Topp,Margaret Howard - cover
The Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round - Ellie Topp,Margaret Howard - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
23,74 €
-5% 24,99 €
23,74 € 24,99 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi

Altre offerte vendute e spedite dai nostri venditori

Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
Spedizione Gratis
-5% 24,99 € 23,74 €
Vai alla scheda completa
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
Spedizione Gratis
-5% 24,99 € 23,74 €
Vai alla scheda completa
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi
ibs
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Complete Book of Small-Batch Preserving: Over 300 Recipes to Use Year-Round - Ellie Topp,Margaret Howard - cover

Descrizione


The easiest and safest methods for making delectable preserves in small batches - all year long. The Complete Book of Small-Batch Preserving takes the guesswork out of home preserving. Both beginners and pros can make the most of fresh fruits and vegetables when these are readily available and inexpensive. Because these recipes require a minimum of time and fuss, home cooks will enjoy creating the preserves almost as much as everyone will enjoy tasting them. Included are both traditional and new recipes. Detailed instructions provide the safest and latest processing methods. Some recipes are suitable for microwaves. A brand new chapter features freezer preserving as an alternative to the traditional methods. The more than 300 enticing recipes include: . Jams, jellies and low-sugar spreads . Conserves, butters and curds . Pickles, relishes and chutneys . Salsas, mustards and marinades . Flavoured oils . Dessert sauces, syrups and liqueurs With delectable recipes and professional tips, The Complete Book of Small-Batch Preserving is the ideal guide for anyone who craves home-made preserves but doesn't want to spend all day in the kitchen. AUTHORS: Ellie Topp is a Professional Home Economist and a Certified Culinary Professional (CCP) by the International Association of Culinary Professionals. She holds a Bachelors degree in Home Economics from Northwestern University, a Masters degree in foods and nutrition from the University of Wisconsin and was a research associate in the Department of Food Research at the University of Illinois. Margaret Howard is a Registered Dietitian and a Professional Home Economist. She holds a Bachelor Degree in Science, with a specialty in Home Economics from University of Western Ontario and interned in dietetics at Toronto General Hospital. Margaret has authored 15 cookbooks including several for people with diabetes published in cooperation with the Canadian Diabetes Association.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2007
Paperback / softback
408 p.
Testo in English
254 x 178 mm
721 gr.
9781554072569
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da IBS, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.ibs.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafetyibs@feltrinelli.it

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore