Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

The Mediterranean Cookbook: A Regional Celebration of Seasonal, Healthy Eating - Cider Mill Press - cover

The Mediterranean Cookbook: A Regional Celebration of Seasonal, Healthy Eating

Cider Mill Press

0 recensioni
Con la tua recensione raccogli punti Premium
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente
Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente
Anno: 2021
Rilegatura: Hardback
Pagine: 256 p.
Testo in English
Dimensioni: 254 x 203 mm
Peso: 1184 gr.
  • EAN: 9781646430499

€ 23,94

€ 25,20
(-5%)

Punti Premium: 24

Venduto e spedito da IBS

Disponibile dal 7 luglio 2021
Inserisci la tua email ti avviseremo quando sarà disponibile
spinner

Grazie, riceverai una mail appena il prodotto sarà disponibile

Non è stato possibile elaborare la tua richiesta, riprova.

Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

The Mediterranean Cookbook celebrates seasonal healthy eating with over 100 regional recipes. From Spain to Turkey, the cuisines that ring the Mediterranean are built around vegetables, fruit, whole grains, and eating meat and dairy in moderation. There's a reason why people in countries like Greece and Italy have lower rates of coronary heart disease compared to those in the US and countries in Northern Europe - they eat well! The recipes in this book are not a strict diet but a wholesome and balanced lifestyle choice that uses the best of seasonal, fresh food. Along with appealing images of the prepared recipes, atmospheric regional photographs will further demonstrate how varied this part of the world is in terms of food, culture, and landscapes. The Mediterranean Cookbook is a true omnivore's delight!
Gaia la libraia

Gaia la libraia Vuoi ricevere un'email sui tuoi prodotti preferiti? Chiedi a Gaia, la tua assistente personale

Note legali
Chiudi