Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology - Nalan Gokoglu,Pinar Yerlikaya - cover
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology - Nalan Gokoglu,Pinar Yerlikaya - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology
Attualmente non disponibile
173,01 €
-5% 182,12 €
173,01 € 182,12 € -5%
Attualmente non disp.
Chiudi

Altre offerte vendute e spedite dai nostri venditori

Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
Spedizione Gratis
-5% 182,12 € 173,01 €
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
Spedizione Gratis
-5% 182,12 € 173,01 €
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi
ibs
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing: Science and Technology - Nalan Gokoglu,Pinar Yerlikaya - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Fish and seafood are highly perishable, and must be preserved immediately after being caught or harvested. It is very important both to preserving its quality and to ensure that it does not pose any risks to human health upon consumption. Chilling, refrigeration and freezing are the major preservation methods used with seafood and fish products, all three processes aiming to preserve the freshness and flavour of the fish. Consumer demand for fish remains high despite escalating prices in the last ten years which have seen the retail cost of the most popular breeds (cod, haddock, salmon) more than double for unfrozen fish. Many consumers appear to be willing to pay a premium for freshness and quality, both of which are closely linked in shoppers' minds with the efficient chilling and refrigeration of the fish along the supply chain. At the same time, frozen fish and seafood has also grown more popular with shoppers, as a cheaper, more convenient alternative to refrigerated fresh fish and seafood. Seafood Chilling, Refrigeration and Freezing presents the science behind the chilling, refrigerating and freezing of fish and seafood, describing the chemical, microbiological and physical changes which take place during preservation, and considering the new technologies which can be used, highlighting their benefits and their economic implications. The book takes account of the different requirements for different breeds of fish and seafood, and includes both traditional and novel technologies, providing both current and future perspectives. It will be required reading for food scientists, fish processors and retailers as well as fish specialists, researchers and process designers.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2015
Hardback
248 p.
Testo in English
236 x 158 mm
454 gr.
9781118512180
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da IBS, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.ibs.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafetyibs@feltrinelli.it

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore