Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Diet and Disease: Nutrition for Gastrointestinal, Musculoskeletal, Hepatobiliary, Pancreatic, and Kidney Diseases - Katie Ferraro - cover
Diet and Disease: Nutrition for Gastrointestinal, Musculoskeletal, Hepatobiliary, Pancreatic, and Kidney Diseases - Katie Ferraro - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Diet and Disease: Nutrition for Gastrointestinal, Musculoskeletal, Hepatobiliary, Pancreatic, and Kidney Diseases
Disponibilità in 2 settimane
76,70 €
76,70 €
Disp. in 2 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
76,70 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
76,70 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Diet and Disease: Nutrition for Gastrointestinal, Musculoskeletal, Hepatobiliary, Pancreatic, and Kidney Diseases - Katie Ferraro - cover

Descrizione


Can food really take the place of medicine? While modern medicine certainly has its place and does more than its fair share of good, there is no denying that many of society's most perilous chronic diseases are exacerbated by poor diets. Whereas earlier infectious diseases used to cause the most death, the impact of chronic diseases now far overshadows that of infectious diseases. Diet plays a significant role in the development of a number of types of chronic disease, such as heart disease, diabetes, and certain types of cancer. This title explores the impact of dietary choices on the prevention, management, and treatment of a number of medical conditions and disease states including the gastrointestinal tract, musculoskeletal disorders, rheumatic disease, anemias, hepatobiliary, gallbladder, pancreatic, and kidney diseases. The topics of nutrition and cardiovascular disease, diabetes and metabolic stress, critical illness, cancer and HIV/AIDS are covered in the subsequent title Diet and Disease I.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2015
Paperback / softback
131 p.
Testo in English
229 x 152 mm
191 gr.
9781606509210
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore