Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Today's Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs - Phaidon Editors - cover
Today's Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs - Phaidon Editors - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 2 liste dei desideri
Today's Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
47,44 €
-5% 49,94 €
47,44 € 49,94 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
47,44 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
47,44 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Today's Special: 20 Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs - Phaidon Editors - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


“Expansive in scope, Today's Special aims to capture a snapshot of what the future of dining around the world will look like.” – Salon Be ahead of the curve and get to know 100 of the most exciting rising-star chefs from around the world, as selected by 20 global culinary masters – featuring more than 300 recipes and 500 images The international dining scene is a vast, ever-shifting landscape, and Today's Special is perfectly positioned to help readers to navigate it. Twenty of the globe's leading chef-curators – 10 men and 10 women – have each selected five emerging chefs from around the world, showcasing a variety of styles of food, restaurants, and personalities. Each of the 100 selected chefs is profiled, with recipes, photographs, and menus, plus original commissioned essays that shed light on what makes a standout star in today's culinary realm. Today's Special is packed with more than 300 recipes and 500 images celebrating finished dishes, chef portraits, restaurant interiors, and more. The broad geographical reach of chefs and cuisines includes: Jeremy Chan of Nigeria-inspired Ikoyi London; Toyomitsu Nakayama of Toyo, Tokyo, Japan; Afro-fusion chef Dieuviel Malonga; Manoella Buffara of Brazil; New York-based British chefs Clare de Boer and Jess Shadbolt; and Slovenian chef Luka Košir.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2021
Hardback
440 p.
Testo in English
290 x 214 mm
1986 gr.
9781838661359
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore