Editore: Random House
Formato: EPUB con DRM
Testo in en
Cloud: Scopri di più
Compatibilità: Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Dimensioni: 401,43 KB
  • EAN: 9781446485668
pagabile con 18App pagabile con Carta del Docente

Articolo acquistabile con 18App e Carta del Docente

€ 9,49

Venduto e spedito da IBS

9 punti Premium

Scaricabile subito

Aggiungi al carrello Regala

non è possibile acquistare ebook su dispositivi Apple. Puoi comunque aggiungerli alla wishlist

Libro inedito Chiara Gamberale
OMAGGIO ESCLUSIVO PER TE
Con soli 19€ di libri del Gruppo Feltrinelli fino al 15/01/2019

Scopri di più

Descrizione

Michael Booth has had his fill of celebrity chefs and their 'on the table in five minutes' recipes. He wants to learn how to cook properly, so he burns his cookery books and, together with his young family, heads for a new life in Paris - reasoning that, if anyone can be trusted to make food complicated, it's the French.

Embarking on the ultimate foodie's fantasy, he enrols at the world's most famous cooking school, Le Cordon Bleu, where wise and battle-scarred French chefs commence their transformation of him into a professional cook.

Along the way Booth shares the insider tips and secret techniques of classical cuisine. His odyssey takes him from trauma to triumph, ending in the white-hot heat of the Michelin-starred kitchen of the greatest chef in France.